Classic-dah

На відміну від звичайної керамічної черепиці, сучасна металочерепиця відрізняється різноманіттям форм, кольорів та матеріалами покриття. Легкість та одночасна міцність цього будівельного матеріалу зумовила його безсумнівне лідерство серед покриттів для даху житлових та господарських приміщень.

Металочерепиця “CLASSIC-DAH”, виробництва компанії “Дах-Сервіс”, поєднує в собі практичність сучасних матеріалів із класичним виглядом керамічної черепиці. Частіше за все металочерепицю “CLASSIC-DAH” використовують для покриття дахів невеликих житлових будинків та котеджів, а також для проведення реставраційних робіт. Вибір гамми кольорів надає можливість вдало підібрати металочерепицю з урахуванням зовнішнього оздоблення оселі та вигідно підкреслити її архітектурні рішення.
Основні переваги та характеристики металочерепиці “CLASSIC-DAH”?

Привабливий зовнішній вигляд металочерепиці “CLASSIC-DAH” вигідно виділяє її на фоні іншої продукції. В якості покриття використовуються лише перевірені часом матеріали, котрі не втрачають кольору і надійно захищають металевий профіль від корозії.

Як і інші марки металочерепиці виробництва “Дах-Сервіс”, покрівельний матеріал “CLASSIC-DAH” вирізняється рядом особливостей:

синтетичне покриття із грунтуючої основи, пасивуючого шару та спеціального фарбування дозволяє уникнути негативного впливу опадів, механічних пошкоджень та перепадів температури;
простий монтаж — покриття невеликих за площею дахів може бути виконано за 1 день;
тривалий час експлуатації.

Стандартні габаритні розміри металочерепиці “CLASSIC-DAH” становлять:

  • повна ширина профілю — 1 200 мм;
  • корисна ширина профілю — 1 120 мм;
  • товщина — від 0,4 до 0,5мм.

Виробництво металочерепиці “CLASSIC-DAH” відбувається на власному устаткуванні. При її виготовленні за основу береться прокатний матеріал всесвітньо відомих постачальників: Arcelor Mittal, Thyssen Krupp, U.S Steel, SSAB, Marcegaglia, Dongbu Steel.

При потребі, доставка металочерепиці можлива безпосередньо на будівельний майданчик. Мережа представництв компанії “Дах-Сервіс” дозволяє купити металочерепицю в Хмельницькому, Рівному, Івано-Франківську, Вінниці, Луцьку, Львові, Тернополі, Чернівцях, Житомирі, Києві та інших населених пунктах.

Вгору
Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!