Opal-dah

Високоякісна металочерепиця “ОПАЛ-dah” виробництва компанії “Дах-Сервіс” – це вдалий вибір покриття для даху, що надасть неперевершеного вигляду вашій оселі. Вигини профілю цієї металочерепиці максимально повторюють вигляд керамічної черепиці. Решта характеристик металочерепиці не посуваються, а радше значно краще ніж у керамічних аналогів:

  • надзвичайно мала вага, що дозволяє швидко виконувати покрівельні роботи;
  • великий вибір кольорів та відтінків;
  • якісний профіль, виготовлений із прокатного матеріалу відомих постачальників.

Виробництво металочерепиці “ОПАЛ-dah” та інших відбувається на власному устаткуванні компанії “Дах-Сервіс”. В якості сировини для виготовлення металочерепиці використовуються прокатні листи таких виробників, як U.S Steel (Словаччина), Arcelor Mittal (Польща,Бельгія,Німеччина), Thyssen Krupp (Німеччина), Dongbu Steel (Південна Корея). Ціна металлочерепиці данного виду, як і інших залежить від товщини та якості сировини

Більшість компаній-виробників металочерепиці використовують власні назви для готової продукції. У випадку металочерепиці “ОПАЛ-dah” геометрія її профілю подібна аналогам таких марок, як “Опал”, “Дюна” та “Крон” “Ретро” . Однак власна технологія компанії “Дах-Сервіс” вирізняє представлену металочерепицю серед інших. Досягається це завдяки наступним особливостям технологічних процесів:

покриття гарячеоцинкованого металевого листа відбувається в декілька шарів;
вибір кольорів готового матеріалу доступний за палітрами RAL або RR.

Характеристики металочерепиці “ОПАЛ-dah”

Габаритні розміри профілю металочерепиці “ОПАЛ-dah” наступні:

  • загальна ширина готового профілю металочерепиці складає 1 190 мм;
  • корисна ширина листа становить 1 080 мм;
  • висота вигину хвилі профілю — 30 мм.

Звернувшись у найближче представництво компанії “Дах-Сервіс”, ви можете купити металочерепицю в Чернівцях, Івано-Франківську, Вінниці, Луцьку, Львові, Тернополі, Рівному, Житомирі, Києві та інших населених пунктах.

Вгору
Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!