Granda

Серед представленої в асортименті продукції компанії “Дах-Сервіс”, металочерепиця “GRANDA” є однією з найбільш популярних. Цьому в значній мірі сприяють її сучасний дизайн. Її в більшості використовують на дахах з великими площинами. Привабливий зовнішній вигляд металочерепиці “GRANDA” вигідно виділяє її на фоні іншої продукції. Висота хвилі становить 45 мм. Це надае покрівлі виразності та обєму. Такий дах вирізняється з поміж інших навіть за кілька сот метрів. Ще одніє важливою перевагою данного профілю металочерепиці є її симетричність. Тому монтаж металлочерепиці ГРАНДА може виконуватись як з ліва так і з права. При виборі данного виду профілювання на дахах з великою кількістю площин ви отримуєте значно меншу кількість відходів. Ціна металочерепиці цего виду в середньому вища на 5-10 % від інших профілювань.

Купити металочерепицю від виробника “Дах-Сервіс” ви можете в наших фірмових магазинах, або оформивши замовлення через сайт. Спеціалісти компанії при необхідності нададуть вичерпну консультаційну підтримку з питань вибору металочерепиці, її характеристик, цінової політики та особливостей застосування при будівельних роботах.

При потребі, доставка металочерепиці можлива безпосередньо на будівельний майданчик. Мережа представництв компанії “Дах-Сервіс” дозволяє купити металочерепицю в Хмельницькому, Рівному, Івано-Франківську, Вінниці, Луцьку, Львові, Тернополі, Чернівцях, Житомирі, Києві та інших населених пунктах.

Вгору
Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!