Сайдинг, незважаючи на його відносну молодість, міцно зайняв свою нішу на ринку будівельних матеріалів і здобув, з цілком зрозумілих причин, шалену популярність. Облицьований сайдингом будинок виглядає так ошатно, що викликає захоплення як звичайних перехожих, так і бувалих майстрів. Крім того, сайдинг захищає стіни будинку від вологості й ультрафіолетового випромінювання.

Переваги сайдингу

  • Презентабельний зовнішній вигляд

  • Поверхня не схильна до корозії і мікробіологічних процесів

  • Проста технологія монтажа

  • Стійкий до температурних коливаннь

  • Довговічність (більше 50 років служби)

  • Можливість демонтувати панелі і використовувати їх повторно

Особливості металевого сайдингу та його використання

Популярності металосайдингу у великій мірі сприяють його доступність та відносно невелика вартість, зручність і простота монтажу, а також широке розмаїття текстур та відтінків. Серед інших причин, які призвели до широкого розповсюдження цього матеріалу, варто відзначити:

Застосовання
при будівництві

Застосовується при будівництві житлових, господарських, технологічних та інших спорудт та інших елементів (паркани та огрожі з металевого сайдингу)

Не потребує додаткового догляду

Якісний металевий сайдинг не потребує додаткового догляду, забруднення змиваються звичайною водою, а колір не втрачає своєї яскравості та відтінку на протязі всього терміну експлуатації

Стійкість до температурних коливань

Металосайдинг легко витримує коливання температур зовнішнього середовища, будь-які види опадів, вплив агресивного середовища та механічні пошкодження

Можливість монтажу в будь-який час року

Не потребує особливих природних умов для монтажу, роботи з металевим сайдингом можуть виконуватись в будь-яку пору року

Завод вирбник металосайдингу виготовляє 5 видів металевого сайдингу:

Блок-хаус

Металевий сайдинг “блок-хаус”, або також вживається назва металосайдинг “бревно” ззовні виглядає під дерево. Металевий сайдинг часто використовують при зведені невеличких житлових будинків заміського типу . Готовий металевий сайдинг під “бревно” представляє собою окремі панелі, виготовлені із профільованого сталевого листа.

Євробрус

Як і блок-хаус, металевий сайдинг “дошка” або як його ще називають металосайдинг “брус” імітує деревину. Цей оздоблювальний матеріал використовується переважно для котеджів та заміських житлових будинків. Поєднання металевого сайдингу типу “дошка” разом з іншими сучасними будівельними матеріалами дає змогу в короткий термін зводити функціональні енергоефективні будинки із привабливим зовнішнім виглядом.

Європанель

Металевий сайдинг європанель.

Корабельна дошка

Металевий сайдинг корабельна дошка.

Софіт

Це трьохполосна панель з тонколистової оцинкованої сталі з полімерним покриттям і з перфорацією по середній смузі. Перфорація забезпечує вільний прохід повітря крізь панель, що забезпечує відмінну вентиляцію і оберігає матеріали від вогкості, цвілі і поразки грибком.

Вгору
Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!